top of page

Våra lärare

Sarah Applebee Sånglärare

Sarah Applebee

SÅNG, PIANO, MUSIKPRODUKTION

Undervisar i Lund och Staffanstorp

Sarah är utbildad musikalartist vid Lunds Dans - och musikalgymnasium samt vid Kulturamas musikalartistutbildning i Stockholm. Sedan dess har hon arbetat som sångerska på många olika scener runt om i Europa och har även gett privatlektioner i sång. Hon har även satt upp egna konserter och shower, främst i Spanien. Utöver detta har Sarah stor erfarenhet av körsång, musikproduktion och spelar även piano, och brinner för att undervisa på dessa ämnen.

  • Instagram
  • Facebook

Jonathan Dafgård

Gitarr

Undervisar i Lund och Staffanstorp

Jonathan är yrkesverksam jazzgitarrist och lärare med en masterexamen från Conservatorium Van Amsterdam. Med gitarren i högsta hugg har musiken tagit honom på turnéer runt om i Europa och man kan hitta honom på jazzklubbar, festivaler och konserter i Öresundsregionen med omnejd. Tillsammans med utbildning inom pedagogik och metodik och flera års erfarenheter av att spela och undervisa i bagaget möter Jonathan eleverna med största engagemang och intresse. Med en passion om att föra vidare musiken till nästa generation stakar Jonathan tillsammans med eleverna ut en väg och en metod för det som just du vill lära dig

  • Instagram
  • Facebook
Jonathan Dafgård Gitarrlärare
rikard bild.jpeg

Rikard Svensson

GITARR

Rikard är en legitimerad musiklärare utbildad vid Musikhögskolan i Malmö med klassisk gitarr huvudinstrument. Förutom klassisk gitarr spelar han även elgitarr och gillar att besöka andra genrer som jazz, rock, country, blues och folkmusik. Innan sina universitetsstudier läste Rikard 3 år på musiklinjen i Helsjön Folkhögskolas regi, där växte intressena för klassisk gitarr och jazzgitarr sig starkare. Några andra stora intressen han har är inom området sång, allt från solosång till blandad kör, och även att komponera och arrangera för olika sättningar, både för elevers gitarrspel men också för sitt eget dito. Som pedagog brinner Rikard för att hitta just det där som kan egga igång sina olika elevers intressen och bygga vidare på dem. 

  • Instagram
  • Facebook
johannajacobsson.jpeg

Johanna  Jacobsson

SAXOFON, SÅNG, PIANO, 

Professionell saxofonist, sångerska och kompositör. Utbildad från Malmö Musikhögskola och med flera års erfarenhet av att undervisa i saxofon, sång, piano och ensemble samt i grundskolan i både Danmark och Sverige. Trots att Johannas konstnärliga verksamhet huvudsakligen kretsar kring jazzen använder hon sig av flera olika genrer i sin undervisning

  • Spotify
  • Instagram
  • Facebook

Bryan Jones

Fiol, piano

Undervisar i Lund och Staffanstorp

Bryan Jones är en pianist och violinist från USA.

Han har en doktorsexamen i piano från Pennsylvania State University. Bryan är aktiv som både kammar- och solomusiker, har han deltagit i masterklasser med pianister som Barbara Nissman och Ann Schein. Förutom klassiskt piano och violin, har han erfarenhet av flera andra genrer inklusive kyrkomusik och musikteater. Bryan brinner för att hjälpa elever att uppnå sin fulla konstnärliga potential.

Bryan Jones Lärare i fiol och piano
bottom of page